Костадин Костадинов: България удари зверско дъно в историята си!

2
„Възраждане“ организира национален протест срещу пълзящия държавен преврат, който американските агенти в страната ни извършват в момента, пише лидерът на партията
„Възраждане“ организира национален протест срещу пълзящия държавен преврат, който американските агенти в страната ни извършват в момента, пише лидерът на партията Снимка: Фейсбук

„Възраждане“ организира национален протест срещу пълзящия държавен преврат, който американските агенти в страната ни извършват в момента, пише лидерът на партията

"Правителството на американското посолство ще бъде гласувано утре в парламента", написа във Фейсбук профила си лидерът на „ВъзражданеКостадин Костадинов.

"Призовавам преди това всеки свободен българин да дойде в 12:00 ч. пред Народното събрание, а в събота, също в 12:00 ч. пред Народното събрание, „Възраждане“ организира национален протест срещу пълзящия държавен преврат, който американските агенти в страната ни извършват в момента“, пише още депутатът.

Според Костадинов България е ударила „зверско дъно в историята си“. На прага сме да загубим за трети и последен път в историята своята държава, смята той и призовава да не го допускаме. Костадинов заявява, че утре ще гласува срещу правителството.

По-рано днес кандидатът за министър-председател на „Продължаваме промяната – Демократична България“ Николай Денков върна на президента Румен Радев изпълнен втория проучвателен мандат за съставяне на правителство.

След това от пресцентъра на Народното събрание съобщиха, че председателят на Народното събрание Росен Желязков свиква утре (вторник, 6 юни) извънредно заседание на парламента. В дневния ред са включени три точки - избиране на министър-председател, приемане на структурата на Министерския съвет и избиране на състава на кабинета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    112
    Аут си Късопишков ,навън и след това СЛЕДСТВЕН ! Бай Ставри те чака !
  • -6
    4
    Не му вервайте
    на този американски шпионин ! През ден е в американското посолство на инструктаж !
  • -1
    3
    kopeikin
    ruski agent
  • -1
    2
    Мнение
    Възраждане партията на фашизойда Путин. Анти българи. Що в събота? Да може да организирате автобусите от страната ли??? Че по големите градове никой не ви бръсне за слива и повече от 20 човека не може събра. Или ще плащате на протестиращи и понеже ще е малко не може ги накарате да оставят основната си работа? Или по рано ДПС не може да помогне?
  • 0
    1
    15 процентовия дебил
    Я да видим колко копейки ще събере този коментар :D
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари