Промяната се отлага за есента

1
Какво да анализираш на избори, които са нелегитимни именно поради мащабите на купения вот?
Какво да анализираш на избори, които са нелегитимни именно поради мащабите на купения вот?

Какво да анализираш на избори, които са нелегитимни именно поради мащабите на купения вот?

Както казах рано е за анализи. Утре след обяд. Има много смущаващи неща в тези избори. Много. Като се започне от игрите на Радев - Дерменджиев, с които покри купуването на гласове от Борисов и то в мащаби, които са непознати досега.

Какво да анализираш на избори, които са нелегитимни именно поради мащабите на купения вот? И сега всички ще се нахвърлят върху ППДБ, защото са извън Системата.

Всяко зло за добро - Промяната се отлага за есента.

Нелегитимни избори, не могат да произведат легитимно управление.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Възмутен
    Стига малоумници са казвали какво да правим. При допитване над 60 % от българите искат ДЕЙСТВАЩО ПРАВИТЕЛСТВО, независимо какви компромиси трябва да правят партиите. Намираме се в тежка политическа криза. Намираме се в изключително тежка финансова криза! Народът обеднява! На по-малко от 1000 км от нас се води война. Нямаме бюджет! Нямаме приети закони, които са необходими по плана за възстановяване и развитие! Стига глупости от разни политически шамани. И хиляда пъти да направим избори, резултатите ще са приблизително тези. Писна ни, искаме да живеем като хора. Как може в цяла Европа да има коалиционни правителства. А ние искаме еднопартиен кабинет. В нашия XXI век еднопартийни кабинети има само в Русия, Северна Корея и още няколко други "демократични" държави. Това ли искаме
  • 0
    1
    Минчо
    ако може и теб да отложим за 5-10 години да не ти виждаме пенсионерската спряла чутура би било прекрасно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари