Илиян Василев: Борисов се оттегля, на негово място идва "западен" човек, който е некомпрометиран

7
Това е планът на Борисов за рестарт, за да запази властта през проксита и ГЕРБ като доминираща сила. Точно по начина по който Луканов се договори на времето и Западът призна неговия модел
Това е планът на Борисов за рестарт, за да запази властта през проксита и ГЕРБ като доминираща сила. Точно по начина по който Луканов се договори на времето и Западът призна неговия модел Снимка: БГНЕС

Илиян Василев с интересен коментар във фейсбук профила си за политическата ситуация в България: 

"Мисля, че се вече се оформят контурите на плана за задържане на властта на задкулисието - Борисов се оттегля, на негово място идва "западен" човек, който е некомпрометиран от последните години на управление. Тези които наблюдават ситуацията ще се сетят за какво иде реч.

Това е планът на Борисов за рестарт, за да запази властта през проксита и ГЕРБ като доминираща сила. Точно по начина по който Луканов се договори на времето и Западът призна неговия модел за достоверен опит за смяна на ориентацията, така и сега наследниците на Луканов се опитват да се уговорят - защото нито ЕК нито което и да е правителство на Запад ще има интереса, времето и ресурсите за да променя Система у нас. Борисов ще предприеме значителни промени като дръпне на по-заден план дразнещите обществото "лица" на ГЕРБ и пусне напред новите - "неопетнени". Пак бивш кадър на СДС.

С ново "лице" цялата корупционна машина ще остане непокътната.

На този фон препирните между отделните представители на извънпарламентарната опозиция изглежда абсурдни и нелепи. Изложените от отделните играчи документи визии са добро начало но без конкретни договорености и план за взаимодействие при свалянето на Доган, Борисов, Гешев и Пеевски - ще са поредни декларации за самоизтъкване."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари