Прокурорският син: Това момиче се опитах да го оправя от наркотиците

1
Васил Михайлов направи нови признания за побои
Васил Михайлов направи нови признания за побои Видео: bTV

Васил Михайлов направи нови признания за побои

Нови разкрития по случая с прокурорския син от Перник. bTV пусна запис от телефонен разговор с отправени заплахи.

След като пред екипа на телевизията бившата приятелка на Васил Михайлов – Боряна, разказа за побои и закани, от там са потърсили и Михайлов.

Аз, ако реша да те убия, аз ще те убие по начин, по който никой няма да разбере. Разбираш ли?“, казва мъжки глас в телефонен разговор.

Искаш ли да ти кажа нещо?“, пита Боряна.

Аз не ти го казвам, за да те е страх. Не искам да ми казваш: „Ти не може да ме пипнеш“. А ти гарантирам, че аз, ако реша да те убия, ще те убия. Не теб, а и който и да е човек“, казва още мъжкия глас в телефонния разговор.

Женският глас е на Боряна Рангелова, признава самата тя. Твърди, че е записала разговора, а мъжкият глас бил този на бившия ѝ приятел – Васил Михайлов.

Записът е от 1 юли - тогава ние вече с него се бяхме разделили. След нашата раздяла той имаше мярка за неотклонение, в която отново посочи моя адрес“, обяснява Боряна Рангелова, бивша приятелка на прокурорския син.

Именно заради страха, че мъжът ще се върне в дома ѝ, Боряна подава жалба в полицията, че е жертва на насилие. А след разкритията ѝ пред телевизията, че е била пребивана и заплашвана многократно от прокурорския син, днес от телевизията го потърсиха в къщата му в Перник, където е под домашен арест.

Не, никога не съм пипал жена. Това е най-комплексарската работа - да пипне жена, да пребие жена, да я заплашиш или каквото и да е било. Това е най-гадното нещо. Ти значи си много слаб, ако биеш жена“, казва подсъдимият за побои и закани с убийство Васил Михайлов по повод обвиненията на Боряна.

Мъжът вече е с обвинение за побой и закани и към бившата си приятелка. Самата Боряна разказва, че е ставала свидетел на нападения и над други хора.

Винаги обясняваше как тези хора по някакъв начин са сгрешили или са накърнили неговото или моето достойнство по някакъв начин. И едва ли не той ги наказва, но това е справедливост от негова страна, а не жестокост“, обяснява още Боряна Рангелова.

Това момиче се опитах да го оправя от наркотиците. Тя беше зависима наркоманка. Целият град го знае. Аз може да съм правил лоши работи, но съм добър човек. Като някой е до мен, правя всичко за него. И съм пребивал много наркодилъри в града, заради нея, защото са ѝ продавали наркотици“, твърди обаче Васил Михайлов.

Преди да успеят от телевизията да зададат въпросите си за записа със заканите, Васил Михайлов отказва да разговаря повече с екипа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари