Бивша приятелка на прокурорския син показа снимка със следи от насилие

0
Боряна Рангелова написа, че може да покаже стотици снимки, на които си личи, че е бита
Боряна Рангелова написа, че може да покаже стотици снимки, на които си личи, че е бита Видео: NOVA

Боряна Рангелова написа, че може да покаже стотици снимки, на които си личи, че е бита

Ден след като стана ясно, че, според обвинението, прокурорският син Васил Михайлов е заплашвал бившата си приятелка, тя излезе с публикация в социалните мрежи. Боряна Рангелова написа, че може да покаже стотици снимки, на които си личи, че е бита.

Пред местен новинарски сайт Рангелова е показала и кадър след побой, предаде NOVA.

Междувременно защитата на Михайлов заяви, че не е изключено да поискат отвод на прокурора от Софийската районна прокуратура заради „притеснителни обстоятелства”.

Смятам, че е налице едно влечение професионално или от друго естество, което аз не мога да обясня, поведението на този прокурор е тревожно. Също така обезпокоително за мен и семейство на Васил е, че от близо 200 прокурори, които са ангажирани в СРП, странно, но случайният подбор определя един и същ обвинител, по които протичат преписките на Васил Михайлов”, каза Любомир Таков, адвокат на Васил Михайлов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Русенец
    Кът яде уя друга песен пя нали ковро?????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари