Прокуратурата проверява договора на Лена Бориславова с ББР

2
Това пише самата тя в пост във Facebook
Това пише самата тя в пост във Facebook Снимка: БГНЕС

Прокуратурата проверява договор на Българската банка за развитие (ББР) на началничка на кабинета „Петков” - Лена Бориславова.

Това пише самата тя в пост във Facebook.

Прокуратурата се е „самосезирала“, само че не за просрочените кредити или увреждането на държавния ресурс, а заради договор, сключен с кантората, подпомогнала новото ръководство в първите дни на битката”, уточнява тя.

Жълтите медии на ГЕРБ и ДПС и те ревностно участват в битката от ден едно. През май 2021 си мислех, че най-голямата лъжа за мен може да бъде, че лично получавам заплата от ББР в размер на 14 000 лв. на месец. 12 месеца по-късно осъзнавам, че просто ми е липсвало въображение“, пише Бориславова. Тя беше част от това адвокатско дружество.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    2
    Русьенка от сьело
    След като вече нямат и един депутат от Русе, ИТН продължават с простотиите си да сеят небивалици по адрес на бившите си партньори от ПП. Въпросната "русенка" дали изобщо знае какво е написала в поста по-долу?
  • -1
    1
    Русенка
    Лена Бориславова е взела заем от своята приятелка СевдаТВ , която е отдавала валутни и левови кредити с много изгодна лихва. Севда ТВ работеше като журналистка и операторка , по-конкретно към щаба на ГЕРБ !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари