Прокуратурата иска постоянен арест за Емили Тротинетката, Чеченеца и Тошо Куката

6
Според обвинителите деянието им се отличава с изключителен цинизъм
Според обвинителите деянието им се отличава с изключителен цинизъм Снимка: стоп кадър / БНТ

Според обвинителите деянието им се отличава с изключителен цинизъм

Инфлуенсърите Емили, Чеченеца и Тошо Куката са вече с повдигнати обвинения за хулиганство заради гаврата с момче със специални образователни потребности в пловдивски мол. Те са задържани за 72 часа и прокуратурата ще поиска постоянното им задържане. За престъплението НПК предвижда лишаване от свобода до 5 години. Това стана ясно на брифинг на Районната прокуратура - Пловдив, предаде БНТ.

Районна прокуратура - Пловдив се самосезира след публикации в медиите и беше образувано досъдебно производство за хулигански действия, заяви Петър Петров, районен прокурор на Пловдив.

Ситуацията се е развила на 3 април. На общ познат на тримата от клипа е било възложено да намери лесно податливо лице на манипулации, който да изиграе ролята на куче и да бъде водено на каишка на публично място. Пострадалият е на 20 години и е със специални образователни потребности. Това лице настойчиво го убеждава да се включи в клипа. Момчето първоначално отказва, но след настойчиво убеждение, че ще стане "страхотно известен", той се съгласява.

Възползвайки се от добродушието на пострадалия, тримата заснемат клипа и без дори да го покажат на пострадалия и без да го уведомят, че ще го публикуват, клипът е качен в страницата на единия в Youtube.

Тримата са задържани - двама от тях в Пловдив, Емили - в София.

Наблюдаващият прокурор Веско Ириков заяви, че са събрани достатъчно доказателства, за това, че трите лица в съучастие са извършили непристойни действия, грубо нарушаващия обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието се отличава с изключителен цинизъм.

От клипа е видно как вързано за каишка момче изпълнява команди като куче. Момчето е със специални образователни потребности и като лице в неравностойно положение е принуждавано да извършва такива действия, като по този начин е унижавано публично.

В клипа участват трима души, придобили известност в интернет пространството – Тодор Огнянов, Петко Караилиев и Емили Йорданова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Васил
    Колко прост трябва да си, за да следваш в социалните мрежи мазният тюфлек мангал " чеченеца" и другият мангал - изрисуваното джудже " куката"? А оня траверс " тротинетката"? А и " кучвто" май е искало да го снимат, че да стане известен. Аман от блогъри, влогъри, инфлуенсъри, тик-токъри и всякакви паразити. Абе ходете да бачкате, бе! Като умрат бабите и дядовците ви и родителите, дето ви хранят - ще трябва да се еб..те, за да изкарате два лева, ама и за това няма да ставате, защото сте тъпи, мързеливи и ще сте дърти!!!
  • 16
    2
    Reeee
    Вкарайте ги в ареста за постоенно.Да работят.Да копаят кариери.И така се става изврстен
  • 17
    1
    Аз
    Сега и тримцата да ги разходят като кученца из всички молове в страната. Нали искат да са известни. Болни мозъци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари