Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Продават сладки с изтекъл срок на годност

1

Пиша Ви по повод днешната ситуация, която видях с хранителен продукт. Днес отидох на гости в майка ми и както всеки път се беше подготвила със купени сладки. Тъй като бях с племенника ми, той нападна бисквитките със шоколад, които ще видите.

Забелязах, че самият шоколад вече почти беше станал бял. Взех кутията и почнах да разглеждам съдържанието и установих, че всички шоколадови бисквити са почти с побелял цвят. Лошо ми стана като видях срока на годност - до юни 2013.

Веднага питах майка ми кога ги е купувала. Тя каза, че преди седмица - били на промоция и ги взела и не обърнала внимание на срока. За жалост тя не пази касовия бон, но моята молба към Вас е да дадете гласност, защото големите хранителни магазини винаги правят "много изгодни" промоции. Молбата ми е да гледат срока на годност, когато пазаруват, защото могат да станат и хранителни натравяния, особено ако се консумират от малки деца, както в случая.

Къде е институцията, която отговаря за качеството на храните?

Автор: Анелия Паскалева
(Автор: Анелия Паскалева - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари