„Продължаваме промяната“ се готви за местните избори в Русе

4
Номинирани са около 100 души за кметове и общински съветници
Номинирани са около 100 души за кметове и общински съветници

Номинирани са около 100 души за кметове и общински съветници

Продължаваме промяната“ в Русе и областта вече започна подготовката за местните избори наесен. До момента са номинирани около 100 души за кметове и общински съветници", съобщи общинският координатор на ПП за Русе д-р Петя Кашукеева.

„Битката е за личности, за хора и за четири години в местната власт. Както се видя, четири години в местната власт са сигурни, четири години в изпълнителната власт са химера. Ние в „Продължаваме промяната“ слушаме хората, които са с нас, нашите членове, народните представители и точно по този начин е номинационният процес за кметове и общински съветници, обясни още д-р Кашукеева, цитирана от Русе Медиа.

Всеки един от членовете на партията и депутатите имат възможност да номинират човек, който според тях е човек с кауза, експерт в някаква област, доказал професионализма си на различни нива, и е оставил по някакъв начин отпечатък в обществената среда около него. След процеса за номинации следва подборът на предложенията, както накрая кандидатите ще бъдат представени публично.

Д-р Петя Кашукеева цитира съпредседателя на ПП Кирил Петков, който е заявил пред русенската структура, че Русе е един от приоритетните градове за ПП. „Има русенци, които биха желали да видят града едно по-добро място за живеене и аз съм един от тях“, каза още тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    11
    daskal
    До 10 - Иванчо е хитър млад фразьор - словесен герой, който само за няколко години осребри активността си. Дойде от нищото и започна да шества из медиите и в интернет - уеб-проекти, списание, клуб "Ruse GO"... Болезнен индивидуализъм и никакъв опит в какъвто и да е колектив! Дълбоко се съмнявам, че ще се справи като кмет. Най-много да бъде поредният бутафорен фигурант, а и ми е трудно да си представя какъв екип ще сформира.
  • -2
    10
    до №2- даскала
    Ще го изберем Иванчо иначе ще пуснат Синан Хебибов и цяла България ще ни се смее
  • 7
    9
    Zzzz
    Анна Иванова: "Къде е изненадата? С какво Терзиев е по-различен от тези, които издигат кандидатурата му? Ето ги: Соломон Паси, син на съветника на Тодор Живков Исак Паси. Евгений Дайнов, роден на 11 май 1958 г. в Пловдив. Неговият баща, Александър Дайнов, е постоянен кореспондент на вестник „Работническо дело“ в Москва (1961–1965) и Лондон (1971–1977), а след това е главен редактор на вестник „Софийски новости“. Майка му, Лидия Маринчевска, е дъщеря на активни борци против фашизма и капитализма. Дайнов е приятел на Станишев от БСП. Христо Иванов, роден на 13 септември 1974 година в София. Баща му Любомир Иванов е строителен инженер, работил като проектант и ръководител на отдел в „Заводпроект“, член е на Българската комунистическа партия (БКП). Майка му Мария Бойкикева е родена през 1932 година в Москва в семейството на Недялко Бойкикев, комунист и политически емигрант. Тя идва в България след Деветосептемврийския преврат. Член на БКП и БСП, част от високия номенклатурен ешелон. Огнян Минчев, до 1989 г. редовен член на Българската комунистическа партия (БКП), асистент в катедра „Научен комунизъм“ на Софийски университет „Климент Охридски“. Красимир Кънев, през 1986 г. защитава дисертация върху ревизионистичния марксизъм на Херберт Маркузе. Иван Кръстев, Роден е на 1 януари 1965 г. в гр. Луковит. Баща му Йото Кръстев е журналист, а по-късно член на ЦК на БКП и завеждащ отдел „Средства за масова информация“ при ЦК на БКП. Иван Кръстев също е член на БКП. Илиян Василев, агент на ДС с псевдонима Сашо. Иво Инджев, агент на ДС с псевдонима Ивайло. И да не забравяме номенклатурчиците от най-високия ешелон на властта -- Лилов, Луджев и Луканов, които започнаха троцкисткия преврат в БКП, наречен от тях "Перестройка" и "Преход"."
  • 10
    8
    Бре брееееей
    Събрали се две- три семейства от селата начело с Рена и юруш на маслините. Да ама не.
  • 11
    7
    гражданин
    Няма да гласувам за вас измамници.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари