Призив за първия учебен ден: Дарения за Царево вместо цветя

0
Много училища обявиха инициативи в подкрепа на Царево заради щетите от наводнението
Много училища обявиха инициативи в подкрепа на Царево заради щетите от наводнението

Много училища обявиха инициативи в подкрепа на Царево заради щетите от наводнението

Малко над 700 000 ученици, от които 60 000 първокласници, прекрачват училищния праг на 15 септември. Очаква се до всяко училище да има патрул на полицията, който да следи за сигурността по време на празника.

В седмиците преди 15 септември голяма част от пешеходните пътеки в близост до учебни заведения бяха пребоядисани. Извършен беше и мониторинг на светофарните уредби, изкуствените препятствия и състоянието на осветлението.

Днес много училища обявиха инициативи в подкрепа на Царево заради щетите от наводнението. Учениците бяха помолени да не носят цветя на първия учебен ден, а да оставят парична сума в специална кутия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    ...
    За всяко бедствие у нас водещият трактор са даренията. Държава няма. Ако има болно дете даренията го изстрелват на лечение, държавата не прави нищо. Каквото стане народът развързва кесията и оправя положението. Доброволци разчистват и помагат, дарители плащат, а в парламента само говорят глупости и вадят смайващо подтискащи населението закони. Държава няма.
  • 8
    1
    Спокоен
    Нещо ми накъртва с неприятен привкус това. "Не ми давай уважение с цвете, пари ми дай". Дет се вика, дечицата трябва да се учат на меркантилност от първия ден.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари