Приятел на Георги: Малко ѝ е на тази Дебора, трябваше да ѝ отреже главата

17
Това е кореспонденция с приятел на Георги и момче от Стара Загора
Това е кореспонденция с приятел на Георги и момче от Стара Загора

Това е кореспонденция с приятел на Георги и момче от Стара Загора

Историите около жестокото посегателство над 18-годишната Дебора от Стара Загора нямат край. Припомняме, че 18-годишната Дебора бе нарязана с макетно ножче от Георги Николаев и получи 400 шева.

Преди дни Виктор Костов заплаши жената, дала гласност на жестокото безумие, което смрази българите. Малко след това се намери и друг поддръжник на Георги.

В момента в социалната мрежа ври и кипи заради друг такъв индивид! Това се случва заради Мирослав Андонов, който също е от Стара Загора. Обезумелият Мирослав не спира само с това вербално зверство, ами и продължава, казвайки, че 400 шева били малко – трябвало да са 800, пише Novini.bg.

„Не ми пука! Без милост, направо смърт! Мисля да отида да довърша започнатото даже! Ще я приключа!“, пише Мирослав Андонов.

Това е кореспонденция с приятел на Георги и момче от Стара Загора. Част от обкръжението му не спира да заплашва близките ѝ.

В профила на Мирослав вече се сипят гневни коментари по негов адрес!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    Хай
    Стара Загора не е чак толкова голям град. Всички се познаваме. Дебора си беше дилър. Сега, с кого се е праскала няма как да знаем, но си беше разкрепостена душа. Изобщо проституцията и няма връзка със случая. Гепила е едни пари от дрога и то не е нещо колосално. Ама не е кеф като ти откраднат пари. Пък било и от дрога. Общо взето, няма живот за нея вече в България. Защото парите ще се търсят.
  • 2
    10
    Гълъб
    Казаха че била наркоманка ,и ако е дължала пари,сега защо само нейната гледна точка, нека и момчето бъде чуто,така без нищо едва ли някой ще дойде да те бие
  • -1
    9
    Ivanov
    Дали Дебора е виновна ще кажат приятели е на вече арестованият им Авео Стига да са правил и да не го последват разбира сё те Никой меса виновни но могат да раздадат още справедливостта там за Дебора трябвало морален съд и полиция монах близкият морален съд и морална полиция е в република Турция там мисля имаред но тука не е така тука е Демокрация тоест всеки съди другия по свой демократичен аршин а докато стигне до съдилища там е ясно въвежда се демократичен ред
  • 9
    8
    Аз
    Гръмнало че ги събрало тия двамата, е нека сме съпричастни към момчетата, като толкова държат един на друг да им позволят съседни килии.
  • 30
    7
    ...
    още един "главорез" си търси резервация в ареста. не го бавете.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари