Привикаха на разпит тримата съдии, поискали оставката на Иван Гешев

0
Целта е да бъдем сплашени, коментира Георги Кузманов
Целта е да бъдем сплашени, коментира Георги Кузманов Видео: NOVA

Целта е да бъдем сплашени, коментира Георги Кузманов

Трима от Висшия съдебен съвет, които поискаха отстраняването на главния прокурор Иван Гешев, бяха извикани във Върховната касационна прокуратура. Днес беше разпитан Георги Кузманов, предава Нова телевизия. По думите му по преписка за твърдения на обвинител номер 1, че е възможно процедурата за предсрочното прекратяване на мандата му да е задействана под натиск на политици или други фактори. Кузманов отрече тези твърдения.

„Считаме, че това е недопустим натиск, който се упражнява върху нас. И целта е да бъдем сплашени, евентуално, да променим решението си и да оттеглим предложението. Но, доколкото ние сме си изпълнили задължението по закон и не сме направили нищо нередно и смятаме, че това е единственият възможен изход от ситуацията, която тресе цялата държава. В момента вярвам, че колегите от Пленума ще продължат, докато се намери решение на проблема, независимо какво ще бъде то”, посочи Кузманов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари