Примерен сценарий за срещата между Доналд и Баце

2
Топли лидерски отношения...
Топли лидерски отношения...

Публикуваме коментар на Елена Гунчева по повод бъдещата среща на Доналд Тръмп с Бойко Борисов:

"Примерен сценарий за срещата между Доналд и Баце:

- А, хелоу. Ти трябва да си Бойко, те ми дадоха снимка да те разпозная, ама там само задните ти части и аз. Я се завърти...а, ти си бе, ама трябва малко да ти поразширят костюма оттогава. Нищо, един мъж трябва си тежи на мястото. А, кого водиш. Добре, че я няма оная женска с шарените роклета, че Мелания ми е скъпа, не искам да получи инфаркт. Пък и аз женските не ги търпя, особено като са грозни и говорят глупости. Аааа, туй вашият министър на отбраната ли е, аз помислих, че е хамалина, нищо, ще се разберем, като го гледам, послушно момче ми се вижда. Ама му кажи да смени тези дънки за вечерята, и аз съм чувствителен.

- Ам да, мистър Тръмп. Ааа, аз таквоз, много се радвам, откога чакам, таквоз, да ви видя. Така и така сега сме дмамцата, ако може тук едно лайфче да пусна, да ме видят как се здрависваме. Едно мъъъъничко селфи, ама ако разрешите да съм с лице този път. Аа, искате по-далеч от вас да стоя, добре, няма проблем, аз таквоз, от пътя, малко съм се поизпотил, ризата се поизмачка, ама ще се поправя. Само едно селфи, а? Толкова се радвам, ей, три милиарда дадохме, убедих дебилите у нас, че ще чакаме пет години, покрякаха, покрякаха, па се кротнаха. И още ще преглътнат. Ся, кво, селфи ще си направим ли? Ми къде е Мелания да я прегърна, тя сигур си мечтае с такъв мъж кат мен.....а, виждам погледа ти, няма, няма, посланикът ви ми стига!

- Бойко, на всеки три милиарда имаш по едно селфи, ама стой по-далеч, не ме прегръщай. То иначе САЩ и България са съюзници още от времето на Византийската империя, да знаеш. Ние сме ви освободили от гръцко и от турско. Па вие на руснаците паметници вдигате, що така, бе? Вие нас уважавате ли ни? Ми ако не ни уважавате, ще пратим американски самолети с бомби с обеднен уран, та да ни зауважавате.....

- Верно, Доналд, вие ни освободихте - от гръцко, от турско, от комунистическо, от всичко ни освободихте, значи. И банани ни дадохте. Много благодарим за бананите, таквоз! Рупаме ги, докато гледаме сапунените сериали.

- Виж, Бойко, ай се стегни, повече от тридесет минути за тези три милиарда няма да ти отделям. За следващите - ще помисля. Значи: първо - давате ни "Атия", да ви пазим, разбира се, трябва много да ви пазим от Русия, те само дебнат да ви завладеят, да знайш. Русия ви е враг. Нашите врагове са и ваши врагове, тва е положението! И пак за ваша сигурност, ядрени ракети. Нищо по-сигурно от ядреното оръжие няма. Какво ще кажеш, Краси? Не си бъркай в носа, ела да видиш картинка на новия ни ядрен полигон в България. А, съгласен си, ама питаш за комисионната! Ние се грижим за приятелите си, ще има за всички.

- Доналд, туй проблем няма. Ама едно селфи все пак, хората ще питат, снимали ли сме, прегърнали ли сме, целувки имало ли е? Ааа, поне едно селфи? И ако може да те цункам? И Мелания ще повикаш ли...ааа, добре, добре, разбрах, без Мелания.

- Айде, Бойко, разбрахме се. Пращам ти експертите си да подготвят всичко. Ти приготви още три милиарда, като ще ви пазим, трябва да си плащате. Да бе, и селфи, айде да ти мине мерака. И си опичай акъла, да не ти го опечем ние. А, Краси, изяде ми кифличките, бе, една не остави. Ще ви глобя още един милиард, че ми изядохте кифличките. Ай ся, самолетът ви чака да ви откара обратно....."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари