Край на заложническата криза в Германия

0
Полицията влезе в аптеката и арестува похитителя
Полицията влезе в аптеката и арестува похитителя Снимка: Getty Images

Полицията влезе в аптеката и арестува похитителя

Полицията прекрати мащабната акция по вземане на заложници в германския град Карлсруе. Органите на реда са влезли в аптеката и са задържали извършителя, съобщава германската телевизия ZDF, предаде Bulgaria On Air.

Местопрестъплението стана в центъра на Карлсруе на една от главните улици. Жителите на града бяха посъветвани да избягват района. Няма опасност за населението, увери говорител на полицията.

По информация на "Билд", похитителят са поискали над един милион евро откуп. Карлсруе е с население около 300 хиляди души и се намира близо до френската граница.

Продължават разследванията по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари