Прибраха в приют кучетата убийци

0
Агресивните животни разкъсаха жена в Свищовско
Агресивните животни разкъсаха жена в Свищовско

5 кучета убийци, които в четвъртък привечер разкъсали възрастна жена в свищовското село Козловец, са заловени и прибрани в приют в Свищов.

Ветеринари ще решават съдбата на агресивните четириноги, три от които били домашни. Прокуратурата води разследване по случая. Собствениците, които не са положили достатъчно грижи за кучетата, в резултат на което те са причинили смърт, са заплашени от затвор до 5 години и 10 000 лв. глоба, уточниха от държавното обвинение.

Озверялата глутница нападнала 85-годишната Гина Боярова пред дома и в с.Козловец. Жестоката драма се разиграла около 17 ч. в четвъртък. Самотноживеещата старица излязла на улицата и върху нея се нахвърлили изгладнелите и настървени псета. Повалили я на земята и започнали ожесточено да я хапят. Озверелите четириноги обезобразили лицето й, захапали я за врата и разкъсали сънната й артерия. Рани има по цялото й тяло. Късове от плътта на бабата имало разпръснати на около 5 метра, разказаха местните.

Комшии чули виковете на жертвата, но когато излезли, тя вече била мъртва. На мястото е извършен оглед от криминалисти, съдебен лекар и дежурен прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари