Президентът направи ли си ПР от бедстващите райони?

0
А бандитите-нехранимайковци от ГЕРБ и ДПС, Менти и аверите им, които 12 г. дерибействат, заради което южното Черноморие е западнал регион, пита Тео Ушев
А бандитите-нехранимайковци от ГЕРБ и ДПС, Менти и аверите им, които 12 г. дерибействат, заради което южното Черноморие е западнал регион, пита Тео Ушев Снимка: Ludwig Duarte / Фейсбук

Тео Ушев разкритикува властимащите за трагедията в община Царево

"Президентът направи ли си ПР от бедстващите райони?

А бандитите-нехранимайковци от ГЕРБ и ДПС, Менти и аверите им, които 12 г. дерибействат, заради което Южното Черноморие е западнал регион, пълен с гета и черни пътища, без инфраструктура, със скапана електропреносна система, вода, несъществуваща канализация, изсечени гори, запушени отводни канали?

Пак започва буря в Синеморец. След минути тока отново ще спре, с него всяка връзка със света. Пътищата са затворени, мостовете падат един след друг, хляб и мляко вече няма. Цигари и вино (все) още има...

Хората от махалата се карат с полицията, които охраняват моста над Велека.

Карат се, защото полицаите пускат само тези, които те харесват. Местните жители не са от тях.

Току що видях бесни поляци, които не могат да си тръгнат вече 2 дни. Питат къде е армията, защо не се е намесила вече 48 ч.

Ми бог да ни е на помощ.

Дано няма повече жертви."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    ×××
    Ами за армията отговаря министър Тагарев,подкрепян от г-н Ушев.. Да беше я включил
  • 4
    7
    ППДБ
    ПриродноПростоватиДеБилчета
  • 7
    6
    мале, мале,
    пропуснал тео да рече, че путин го е направил наводнението! абе не спряха и тея и онея да си правят пр на гърба на бедстващите хора! гнус!
  • -3
    5
    Относно оня 2
    Ето откъде плужеците черпят информация - сайтове като "Клюки", или някаква подобна бълвоч. И от руската телевизия най-много. Той спрял да чете повече от два реда още във втория срок на трети клас, да не искаме от такива да открият цивилизацията.
  • -2
    4
    Всегда готов!
    Рушлямските орки винаги на линия, скърцат зъби и праскат минуси и повръщат злоба. И пушекът му да гълтате на Ушев не заслужавате, гниди червени.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари