През новата седмица температурите ще падат всеки ден с по 1-2 градуса

2
Очакват ли ни валежи?
Очакват ли ни валежи?

Последният ден тази седмица ще е с продължителни мъгли в Дунавската равнина, покрай големи водоеми, в котловини и низини.

На някои места понижената видимост ще се задържи през целия ден с температури около 9-10 градуса, предава NOVA. В най-топлата част на денонощието термометрите на другите места у нас ще са от 12 до 18 градуса.

Планинските райони ще се издигат над гъстата ниска облачност и мъглите. Времето ще е топло за сезона, със слаб вятър. Очакват се температури от 8 до 15, а в Банско и Добринище до 17 градуса. Колкото надморската височина е по-голяма, толкова облаците ще са по-малко. Наблюдаваме добре изразена температурна инверсия.

Прохладното ноемврийско време ще се запази почти през цялата идна седмица. В първите дни ще останат условията за мъгли и ниска облачност, които ще задържат сутрешните температури ниски. Тенденцията е стойностите през деня да падат с всеки ден с градус-два надолу. Валежи не се очакват. Съвсем слаби такива са възможни около средата на седмицата на изолирани места в южните и източните райони.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари