Облаци и слаб дъжд в Североизточна България

0
Очакват се температури до 33 градуса
Очакват се температури до 33 градуса

Очакват се температури до 33 градуса

В неделя времето ще бъде предимно слънчево и горещо. По-значителни увеличения на облачността ще има над североизточните райони и преди обяд на отделни места там са възможни слаби превалявания. Ще духа слаб, в Източна България - умерен вятър от северсеверозапад. Максималните температури ще са между 28° и 33°, в София - около 28°. Атмосферното налягане ще бъде малко по-високо от средното за месеца. Това съобщават от Националния институт по метеорология и хидрология НИМХ, предава NOVA.

Над Черноморието облачността ще е променлива, на отделни места в сутрешните часове с превалявания от дъжд. Ще бъде ветровито, с умерен и силен северен вятър, който вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са между 26° и 30°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен, в планините в източната половина от страната временно силен, северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 14°, на 2000 метра - около 23°.

Новата седмица ще започне с предимно слънчево време. В понеделник вятърът ще остане със северна компонента, ще отслабне, а във вторник ще се обърне от запад, в много райони временно ще стихва. Температурите ще се повишават, максималните във вторник ще са между 32° и 37°.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари