Престрелка на Слънчака. Петима са в ареста

0
Петима мъже са прибрани от полицията след скандал и стрелба с газов пистолет тази сутрин
Петима мъже са прибрани от полицията след скандал и стрелба с газов пистолет тази сутрин

Петима мъже са прибрани от полицията след скандал и стрелба с газов пистолет тази сутрин в западната част на Слънчев бряг.

Спречкването е станало пред хотел, в момента се изяснява на каква основа е било то, по първоначални данни спорещите групи не са от криминалния контингент, съобщава "24 часа".

Сигналът в полицията е получен около 6.00 ч. Последвала е бърза реакция и затваряне на входно-изходните артерии от комплекса. Двама от участващите в конфликта са задържани до бензиностация в района. Те са се придвижвали с джип "Рейдж Ровър".

Други трима от замесените в инцидента са намерени в хотелска стая и отведени за разпит в РУ Слънчев бряг. Няма пострадали при инцидента, увериха от полицията. В момента текат разпити. Извършени са огледи на местопроизшествието. 

Случаят е решен, не може да се говори за престрелка, тъй като това прeдполага наличие на оръжие и от двете страни, коментира гл. секретар на МВР Георги Костов, който е в Малко Търново за оперативна среща с кметове от региона. Той уточни, че имало е пререкание между две компании като участниците „не за знакови фигури”.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари