Премиерът на Северна Македония пристига утре в София

0
Това съобщиха от правителствената пресслужба
Това съобщиха от правителствената пресслужба

Съвместното заседание на правителствата на двете държави ще бъде на 25 януари в резиденция "Бояна"

По покана на министър-председателя Кирил Петков на официално посещение в София ще бъде премиерът на Република Северна Македония Димитър Ковачевски. Това съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Посещението на Ковачевски ще бъде на 24 и 25 януари. В рамките на визитата ще се проведе и съвместно заседание на правителствата на двете държави.

Официалната церемония по посрещането на министър-председателя на Република Северна Македония Димитър Ковачевски ще бъде на 24 януари, на площад "Св. Александър Невски". Двамата премиери ще положат венци пред Паметника на Незнайния воин.

Съвместното заседание на правителствата на двете държави ще бъде на 25 януари в резиденция "Бояна".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    русенец
    А може и да е тук за да връчи македонско гражданство на Киерчо. Кирчо вече показа, че му е през дедовият за Конституцията на Булгаристан и с радост ще приеме да е наследник на Александър Северомакедонски.
  • 1
    2
    Сигурно ...
    Идва за българско гражданство.
  • 2
    1
    русенец
    За какво ни е?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари