Пред провал е срещата на земеделците с властта

0
Аграрният сектор се раздели на две
Аграрният сектор се раздели на две

Аграрният сектор се раздели на две

Срещата на земеделците с премиера е пред провал. Аграрният сектор се раздели на две. Близо час след обявената за 18:00 часа дискусия, представители на Националната асоциация на зърнопроизводителите и Националната овцевъдна асоциация излязоха пред медиите и заявиха, че все още не са се срещнали с премиера Николай Денков и земеделския министър Кирил Вътев.

Причина за това е, че част от другите фермери, които искаха оставката на земеделския министър и първи излязоха на протест пред МЗХ в понеделник имат политически искания, съобщава БНТ. Илия Проданов и Симеон Караколев се разграничиха от тези искания. Допълниха, че все още не са запознати в детайли с предложения вчера текст на нов меморандум.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Точен
    Така нищо не се постига само цялата техника пред парламента в София иначе се навличате гнева на гражданите . Оправдавам вашите искания но това до нищо няма да ви помогне .
  • 7
    2
    ТКЗС - то
    Алчни арендатори. Бой по тъпите им и неспособни кратуни. Белезници и арест за нарушаване на реда в РБългария.
  • 9
    1
    Свиреп
    Наглите алчни земеделци си искат да лапат на наш гръб чрез субсидии. Само бой по кухите им крадливи тикви! Само някой да ми се изпречи!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари