Пребиха полицайка, помагаща на ученици да пресекат в София

5
Може би се възползваха от това, че съм жена и съм сама, обясни Розита Милачкова
Може би се възползваха от това, че съм жена и съм сама, обясни Розита Милачкова Видео: bTV

Може би се възползваха от това, че съм жена и съм сама, обясни Розита Милачкова

Полицайка беше нападната от мъж и жена, докато регулира движението на пешеходна пътека в столичния квартал Бояна.

Розита Милачкова изпълнява служебните си задължения като помага на учениците от 52-ро училище спокойно да преминават през пешеходната пътека.

Това прави и в понеделник привечер, когато мъж и жена застават на пътя и започват да пречат на преминаващите автомобили, информира bTV.

Полицайката ги моли да се отдръпнат, но в отговор и двамата скочили върху нея.

При моята молба да напуснат пешеходната пътека, използваха нецензурни думи и дори си позволиха да ударят служител на реда, което е изключително грозно от тяхна страна. Може би се възползваха от това, че съм жена и съм сама. Не знам може би това им е дало сила“, обясни Розита Милачкова.

Мъж става свидетел на случващото се, докато води детето си на тренировка в училището. Той се стича на помощ на полицайката.

Видимо тя не можеше да се справи сама, спрях на пешеходната пътека, паркирах, и пресякох. Почнах да крещя, избутах мъжа, хванах жената, която удряше полицайката“, каза Радослав Милев.

Минути след това на място идват и екипи на полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    10
    До №5
    Разликата е, че в нормалните държави полицаите извършват правоохранителна дейност, а тук извършват ескортна дейност на пияни шофьори, докато пияните шофьори не убият някой в ПТП. Имаме и друга услуга, когато някой пиян или дрогиран шофьор убие хора в ПТП му носят стълба за да се укрие от правосъдието и последствията. С такива полицаи не ни трябват бандити - ние си имаме в такива в униформи. И това са само факти от последните 2 години. Само да попитам, кой честен и достоен полицай би останал в МВР с такива колеги?
  • 3
    9
    No: 2
    Ще станат русенци .
  • 4
    8
    до 3
    Къде видя силикон и филъри? Ти изобщо погледна ли видеото? Знам, че повечето ченгета са леш от морална гледна точка, но случаят изобщо не изглежда да е такъв.
  • -4
    7
    А бе....
    Не е било точно така, както наизустено го обяснява полицайката. Най-вероятно мъжът и жената са спрели/спирали превозните средства, за да преминат безопасно децата по пешеходната пътека, а кухата лейка нещо им се е размрънкала, че нямат право да спират трафика..... Е, децата са по-важни от тузарските джипове и електрички на софиянци и от нЕква повлекана в униформа, която си е повярвала твърде много!
  • 9
    6
    фена на Путин
    За това "деяние" очаквам бързи ефективни присъди с години престой в затвора. Този народ капитално изтрещя.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари