Студенти по медицина от Пакистан са нападнати в София

1
Двама чужденци са откарани в Пирогов с леки наранявания
Двама чужденци са откарани в Пирогов с леки наранявания

Двама чужденци са откарани в Пирогов с леки наранявания

Полицията в София изяснява случай на побой над студенти по медицина от Пакистан с английско гражданство. Инцидентът е станал снощи на столичния булевард "Витоша".

По първоначална информация той е станал около 21 часа в петък. Тогава няколко млади мъже са нападнали група студенти с гражданство от Великобритания, но са с произход от Пакистан. Двама чужденци са откарани в Пирогов с леки наранявания, предава БНР.

Причината за нападението не е ясна. До късно снощи екипи на полицията в столицата са опитвали да издирват камери, които са заснели нападението.

Към момента обаче няма информация дали има задържани за инцидента. Припомням, че по-рано през вчерашния ден пък в социалните мрежи се появи видеоклип, на който пак на столичния бул. "Витоша" група чуждестранни младежи нападат две момчета и едно момиче. От СДВР заявиха, че няма разследване по този случай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    РУК за Ръша
    РуZZшлямската измет да ходи да окупира нашата братска Украйна Тук работа нямат това са окупаторски орки, които искат да превземат каквото могат. Слава Украiна!
  • -1
    2
    Слава Русия
    Арабската измет да си ходи в Пакистан тук табота нямат това са мангали които искат да превземат.
  • 7
    1
    Балканеца
    А защо в единия случай сдвр обикаляли като разгонени псета да търсят камери, а за другия случай няма разследване? Милиционерите са силно загрижени за британските пакистанци, но за нападнатите българи не им дреме. После що нормалните хора ги презирали.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари