Преасфалтират пътя от „Мидата“ до Русе

0
Ангажимент за рехабилитация на пътната настилка е поел изпълнителният директор на АПИ
Ангажимент за рехабилитация на пътната настилка е поел изпълнителният директор на АПИ

Пътят Русе – Бяла в участъка от „Мидата“ до Русе ще бъде преасфалтиран, съобщи пред журналисти областният управител Галин Ганчев.

По думите му, ангажимент за рехабилитация на пътната настилка е поел изпълнителният директор на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Дончо Атанасов по време на среща, на която е присъствал и народният представител Искрен Веселинов. Едновременно със стартирането на ремонта на пътя Русе - Бяла ще се ремонтира и пътя от Гара Бяла до Ценово.

С нов асфалт ще бъде покрит и многострадалния път от Русе до Кубрат, за състоянието на който населението на селищата, разположени край него, стяга протест в неделя, 29 април.

За четири часа – от 8 до 12 часа, ще има блокади на изходите на Кубрат и няма да се пропускат никакви автомобили, заканват се организаторите. По думите им, ремонт на пътя не е правен повече от 20 години.  Хората се оплакват, че постоянно се налага да правят ремонт на автомобилите си.

Сега пътят Русе - Кубрат е най-големият кошмар за всички шофьори. Изключително лошото състояние на пътната настилка е причина за катастрофи и спукани гуми, а окривените джанти на колите са ежедневие

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари