Празник в пенсионерски клуб „Калина”

4

С много настроение отбелязаха 16 години от създаването на клуба

С много музика и приповдигнато настроение членовете на русенския пенсионерски клубКалина” отбелязаха 16-годишнината от създаването на клуба. За да отбележат специалния повод над 100 души от третата възраст се събраха на празнично тържество в ресторант “Сити рай”.

Кметът на Община Русе Пенчо Милков поздрави председателя на клуба Красимира Маринова и всички присъстващи, като им пожела да бъдат все така единни и да дават пример на младото поколение със своята енергия и оптимизъм. „Община Русе е правила, прави и ще продължава да прави всичко възможно да подпомага дейността на пенсионерските клубове и да подкрепяме вашите инициативи”, подчерта Милков.

Специално за празника на клуба бяха дошли и представители на местния пенсионерски клуб “Дружба”, гюргевския пенсионерски клуб и Руския клуб в Русе.

Отбелязването на годишнината продължи с богата и разнообразна програма от песни и фолклорни танци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    15
    Сърма Зелева
    По-добре тъп полютсай, отколкото, недотолкова умен прелюбодеец
  • 3
    14
    Русенец до 13
    Разумно предложение. Защо не.
  • 3
    13
    майтап
    че върнете си пламен стоилов, май така се казваше предния
  • 7
    12
    Ашколсун
    Бе много си е нормален. Дадоха му избирателите власт, и он се отдаде на гуляи. Не пропуска незапълнена дупка да запълни.
  • 6
    11
    Анонимен
    Тоя кмет е чисто ненормален.Не вижда че се е обкражил с група старци и симпатизанти на годините на баща му и се радва .И им прави празник и се кефи.Сигурно е баболюбец?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари