Пенсионерски клуб “Здравец” празнува 40 годишнина

1

Над 100 души от третата възраст се заредиха с добро настроение в сградата на кметство Мартен

С фолклорна програма и много настроение пенсионерски клуб “Здравец” в Мартен отбеляза 40 години от своето основаване. На тържеството, провело се в сградата на кметството, където се помещава клуба, се събраха над 100 души от третата възраст. Гости на събитието бяха кметът на Община Русе Пенчо Милков, на гр. Мартен Димо Тонев и на с. Сандрово Георги Пенков, както и представители на пенсионерски клубове от региона.

Обръщам се към вас – нашите майки и бащи, хората отдали най-хубавите години от своя живот за благото и развитието не само на Мартен, но и на Русе, с пожелание да бъдете здрави и все така дейни в годините, в които вашите деца и внуци ви правят щастливи. Продължавайте да им помагате със своята мъдрост и житейски опит“, обърна се към присъстващите Пенчо Милков.

Председателят на Клуба Елена Радтке посрещна всички гости по стара българска традиция с питка и сол. В тържеството се включиха и представители на други пенсионерски клубове, които отправиха своите официални поздравления. За юбилея си ПК “Здравец” получи и поздравителен адрес от председателя на Българската асоциация на пенсионерите и мъдростта Красимира Освалд.

Пенсионерски клуб “Здравец” е основан през 1983 г., като в началото е наброявал около 300 души. В момента в него членуват малко над 100 жители на гр. Мартен, като Елена Радтке е неговият четвърти председател.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Факти
    Красив си г-н Никой Не Ме Харесва. Но! Очакваме и снимки със семейството ти, както така успешно го разхожда и представя пред цяла България, по регионални и национални телевизии, когато търсеше гласа на тези пенсионери. Чакаме да ти видим спътницата сега, как е, добре ли е, как сте двамата, тримата? Аанадънму?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари