Празнично богослужение събира сънародници в Бостън

1
Богослужението ще се състои на 25 декември
Богослужението ще се състои на 25 декември

Богослужението ще се състои на 25 декември

Покана за празнично богослужение по случай Рождество Христово отправят от църквата „Света Петка“ към Българския център в Нова Англия. Това стана ясно от публикация във Фейсбук страницата на храма, пише БТА.

Богослужението ще се състои на 25 декември от 10:30 часа местно време в новата сграда в Белрика на адрес: 310 River St, Billerica, МА.

От църквата отправят молба тази Коледа да бъде подкрепен ремонтът на новата сграда на храма в Белрика.

Приоритетите са да се подмени покривът и отоплителната система, както и да се изгради параклис за българската църква „Св. Петка“.

Българският център на Нова Англия е регистриран през януари 2013 г. като организация с нестопанска цел, чиято мисия е да обединява хора от български произход или с интереси към културата на страната. Той е домакин на българската източноправославна църква „Св. Петка“, Българското училище „Св. св. Кирил и Методий”, Българо-американския културен център „Мадара”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари