Празничен турнир по футбол се проведе в Ценово

0

68 състезатели от всички населени места в община Ценово се включиха в празничния новогодишен турнир по футбол на малки врати.

Отборите бяха разпределени чрез жребий в две групи. След оспорвани двубои до полуфиналите достигнаха футболистите от „Легенди“, „Кръстоносци“, „Турбо“ и „Буря“. Първите три състава бяха с представители от Ценово, а четвъртият финалист беше от село Пиперково. Турнирът се проведе под патронажа на кмета на община Ценово д-р Петър Петров.

Първото място заслужено беше спечелено от футболистите на „Турбо“. На втора позиция застанаха представителите на „Легенди“. Даниел Илиев от Долна Студена получи приза за най-добър вратар. Отличието за голмайстор на турнира беше присъдено на Цветелин Борисов от Ценово, който успя да реализира 11 точни попадения. Теодор Тошев беше отличен като най-полезен играч.

Всички състезатели от турнира бяха отличени с грамоти, плакети и календари. Отборите-първенци получиха парични премии и награди. Кметът на община Ценово връчи футболни топки, вратарски мрежи и съвременни ограничители за корнери. Турнирът се провежда по традиция в навечерието на новогодишните празници и вече има зад гърба си близо петдесетгодишна история.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари