Малки футболисти мерят сили в Ценово

0

Малки футболисти мерят сили в Турнир „Пролет“ в Ценово.

В село Караманово беше даден старт на традиционния турнир по футбол на малки врати за ученици. Надпреварата под мотото „Пролет“ се провежда се седма поредна година. Представителни отбори от четирите учебни заведения в общината се явиха на официалното откриване.

Проявата се организира с активната подкрепа на общинската администрация в Ценово и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Турнирът се провежда на два етапа по системата „всеки срещу всеки“. Жребий определи противниците в срещите. След официалното откриване танц на мажоретки даде тон на доброто настроение.

Първи на игрището излязоха съставите на Караманово и Новград. Независимо от горещата подкрепа, домакините получиха гол още в първата минута на мача. Във втората среща един срещу друг застанаха  отборите на Ценово и Долна Студена.

В края на следващата седмица ще се проведе заключителният етап и награждаване на финалистите в Ценово.

Целта на турнира е да развие спортния дух на учениците, да се усвоят правилата на феер плея, както и да се опознаят като жители на общината“, сподели спортният организатор Борислав Атанасов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари