Правосъдният министър отиде при протестиращите полицаи и надзиратели

0

Полицаи и надзиратели отново излязоха на протест, този път с палатков лагер пред Министерството на финансите

Исканията са за увеличение на заплатите и реформи. Инициативата е на синдикалните организации на служителите на МВР и на затворите в България.

Протестиращите вече разпънаха протестната си палатка. Първоначално тя ще бъде една, като при необходимост периодично ще бъдат добавяни и други.

Синдикалните организации обявиха, че считано от днешна дата, размерът на исканото увеличение на основните възнаграждения на служителите в Министерството на вътрешните работи и Министерството на правосъдието ще бъде 25% и ще продължи да се увеличава, съобщиха синдикалните организации, предава БНТ

Ако исканията на палатковия лагер не постигне резултат, протестиращите уверяват, че са готови на по-радикални протести.

При протестиращите отиде и министърът на правосъдието Надежда Йорданова. Покани протестиращи на среща в Министерството на правосъдието, за да обсъдят исканията им. Потвърди пред журналисти, че е входирано искане за отправяне на молба за правна помощ до ОАЕ за разпит на Васил Божков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    русенец
    "Синдикалните организации обявиха, че считано от днешна дата, размерът на исканото увеличение на основните възнаграждения на служителите в Министерството на вътрешните работи и Министерството на правосъдието ще бъде 25% и ще продължи да се увеличава, съобщиха синдикалните организации, предава БНТ" Егати наглярите! Не виждам някъде обещание, че ще започнат да вършат и работа. Да коментирам ли работата на служителите от КАТ например?! Който не му харесва заплатата да си търси работа другаде!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари