Полицаи налагат повален на земята футболен фен

1
Четирима униформени ритат и удрят с палки мъж в епицентъра на сблъсъците заради БФС
Четирима униформени ритат и удрят с палки мъж в епицентъра на сблъсъците заради БФС Видео: bTV

Четирима униформени ритат и удрят с палки мъж в епицентъра на сблъсъците заради БФС

bTV показа клип с брутални сцени, заснет от случаен очевидец в епицентъра на сблъсъците между жандармерия и фенове в четвъртък вечер в центъра на София.

На видеото ясно се вижда как паднал на земята по очи протестиращ срещу управлението на БФС става жертва на шокиращо насилие от страна на не един, а на четирима жандармеристи.

Първоначално, запалянкото е налаган с палка само от един униформен, който в един миг дори го съжалява и си тръгва. Секунди по-късно обаче се връща, но вече заобиколен от още двама негови колеги, които се включват с наказателната акция с палки, но и с ритници.

И понеже очевидно това не е достатъчно, към тях, в края на клипа се вижда как се присъединява и четвърти техен колега. Кадрите са от района около Националния стадион "Васил Левски", където се случиха и най-тежките и най-кървавите инциденти между протестиращи и полиция.

Припомняме, че за реда в София бяха ангажирани от СДВР да се грижат 1600 полицаи не само от столицата, но и от цялата страна, които бяха извикани по спешност, за да опазят града.

Те обаче не се справиха с чудовищната агресия на стотици ултраси на ЦСКА, Левски, пловдивските Ботев и Локомотив, Пирин Благоевград, Черно море и други, които в един момент се сляха в едно и влязоха във физическа конфронтация с жандармерията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Изумен
    Типични пу*ки с полицейски униформи !!! 4-ма да бият легнал на земята човек е сигнал за абсолютна импотентност и олигофренско поведение, не случайно на повечето полицайчета жените им се чукат с други нормални момчета !
  • 5
    2
    Минаващ
    Хайде сега МВР да подаде информация кои са 4-мата Ушевци и да публикува имената им ! Незабавно уволнение и съд на ушевците превишили правата си !
  • 5
    1
    Хахаха
    Държавата ще плаща за четиримата глупаци
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари