"ПРАТКИТЕ" – официален старт

0

С коктейл и над 50 гости премина официалното откриване на първия офис на "ПРАТКИТЕ" в Русе. Отец Марин отслужи молебен за успех на старта. Димитър Димитров, Иван Иванов, Стефан Стефанов и Светлозар Димитров, които са основателите на фирмата, поканиха на тържеството партньори, приятели, настоящи и бъдещи клиенти.

"ПРАТКИТЕ" са първият по рода си у нас общ куриерски център на много фирми. На този етап клиентите могат да се ползват от офертите на: "D&D Express", "DHL", "Експресо", "Лео експрес", "Рапидо", "Тип Топ куриер" и "Urgent", но до броени дни фирмите ще са вече десет. Офисът е в "Мол Русе" и се намира точно до северозападния вход.

Проектът "ПРАТКИТЕ" ще продължи да расте. Следва отварянето на куриерски центрове в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Плевен. Работното време на всички е до 21,30 ч, защото са в МОЛ-ове или големи търговски вериги.

Това дава невероятно удобство на ползвателите на куриерски услуги, защото може да осъществяват едновременно няколко неща за малко време и на едно място. Пазаруване, кино, други развлечения, а вече и куриерски услуги.

Заповядайте в ПРАТКИТЕ, за да се убедите, че при нас ще получите отлично обслужване и всичко е бързо и удобно – сподели директор „Маркетинг и продажби“ Димитър Димитров.

Всичко за ПРАТКИТЕ вижте тук!

Източник: Dunavmost
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари