До седмица „ПРАТКИТЕ“ от Русе, стартират в Бургас и Стара Загора

1

Екипът на “Dunavmost.bg” разбра, че русенската компания „ПРАТКИТЕ“ открива новите си два куриерски офиса в Бургас и Стара Загора през следващата седмица.

Както вече сме съобщавали, “ПРАТКИТЕ” са уникален по рода си проект, който обединява услугите на много куриерски фирми в един рецепционен офис. Те отвориха първия си офис преди малко повече от два месец в Mall Rousse. След като в началото включените куриерски компании бяха седем на брой, вече в „ПРАТКИТЕ“ може да изпращате или получавате пратки от единадесет световни и български куриерски фирми.

Новост е стартирането на съвместната работа с един от лидерите в света “FedEx”. Друга новост от миналата седмица е възможността за получаване на пратки на клиентите, ползващи услуга от “DHL Express”.

Мениджър „Маркетинг и продажби“, Димитър Димитров, съобщи специално за „Dunavmost.bg“, че е радостен от факта, че клиентите на „ПРАТКТИЕ“ са все повече с всеки изминал ден. Основен плюс се е оказало дългото работно време на куриерските офиси. Те не само работят до 21,30 ч всеки ден, но поради разполагането им в МОЛ-ове, услугите се предлагат и в събота и неделя. „Гарантираното паркиране също е от голям плюс за нашите клиенти“, съобщи Димитров.

Новите два офиса на „ПРАТКИТЕ“ ще се намират в Mall Galleria Бургас и Mall Galleria Стара Загора.

Dunavmost.bg“ пожелава на русенската компания успех и много клиенти.

Всичко за „ПРАТКИТЕ“ може да видите тук: [ Пратките - куриерски центрове ]

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари