ПРАТКИТЕ – От Русе стартира нов проект за куриерски услуги

0

Иновативно за българския бизнес начинание предприемат четирима русенски бизнесмени. Те са създатели на фирма „ПРАТКИТЕ“, която ще предлага услуги много куриери в един офис.

Всъщност, инициативата е много практична за потребителите. Няма да се налага да бягате в обедната почивка или да бързате в почивния си ден до офиса на вашия куриер, защото вашата пратка ще ви очаква и даже няма да се притеснявате за това къде да паркирате, за да си я вземете или да изпратите друга. Клиентите ще могат да съчетаят получаването или изпращането на куриерски пратки с всички останали неща, които обикновено се правят в МОЛ-а като пазаруване, развлечения и прочие. Защото офисите на „ПРАТКИТЕ“ ще са на най-достъпните и популярни места.

Първият офис на фирмата се намира в партера в “Мол Русе” и от понеделник 1-ви септември ще очаква своите посетители. Клиентите ще могат да получават и изпращат пратки със следните куриерски фирми: “D&D Express”, “DHL”, “Експресо”, “In Time”, “Лео експрес”, “Рапидо”, “Тип Топ куриер” и румънският “Urgent”. Основателите на “ПРАТКИТЕ” са убедени в успеха на идеята. Те считат, че новото начинание ще има положителен ефект не само за представените в него куриерски компании, а преди всичко за техните клиенти. Освен в Русе, до 3 месеца ще отворят офиси и в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен. Всички те ще бъдат разположени в големи търговски комплекси, което ще осигури достъп на клиентите до 22 часа вечерта, включително в събота и неделя. Това означава, че вече няма да сте зависими от работното време на куриера, а ще можете в удобен за вас час и ден да организирате изпращането и получаването на пратки.

„А какво по-хубаво от добре свършена работа и спестено време?“, казва Димитър Димитров, директор “Маркетинг и продажби” в компанията.

Повече информация може да намерите тук - ПРАТКИТЕ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари