Прасета превзеха столичния квартал „Орландовци“

5
„Еха, коледата дойде по-рано, сама в парка в „Орландовци“, написа Владимир Иванов във Facebook
„Еха, коледата дойде по-рано, сама в парка в „Орландовци“, написа Владимир Иванов във Facebook Снимка: Facebook / кв. Орландовци

„Еха, коледата дойде по-рано, сама в парка в „Орландовци“, написа Владимир Иванов във Facebook

Прасета превзеха столичен квартал. Четириногите обърнаха градинката в "Орландовци" на свинарник, след като собственикът им явно ги е пуснал да обикалят свободно.

Това стана ясно от снимки публикувани от Владимир Иванов във Facebook групата "кв. Орландовци". "Еха , коледата дойде по-рано, сама в парка в Орландовци. Тези джуджета са сами там. С конете, май беше по красиво", написа той под публикацията сиси, цитиран от Telegraph.

Под публикацията заваляха шегаджийски коментари на местни жители. Не липсваха и такива, които се зарадваха на свободно щъкащата кльопачка. "Не знам с какъв акъл собственикът ги оставя свободно да скитат. При толкова народ, които точат ножовете", гласи един от коментарите под поста. "Опаааа отивам да прибирам едното празници идват тамън на време са ги пуснали", пише друг.

От коментарите под публикацията стана ясно още, че не се случва за първи път прасета да обикалят свободно из улиците на Орландовци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Някой си
    П.П. Съветът ми е да спрете да ползвате фейсбук като източник на информация,вижда се че там всеки си драска каквото иска под произволна СТАРА снимка! Иначе,да - забавно е!
  • 0
    4
    Някой си
    https://nova.bg/mynews/view/2019/12/13/98889/%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BE%D1%82%D0%B0/ Това е от 2019г....отново.Поне сутрешната "статия" за снежните човеци от Русия я изтрихте!Проверявайте си работата,отнема 1-2 минути!Абе колко ви плащат,да взема да стана един ваш редактор да ви покажа как се прави без да имам образование и опит като журналист?Срамота е...
  • 0
    3
    Скьпа
    Искай си от мьжо ти
  • 0
    2
    Полицейска
    Майка осиновявам полицейски крави и копеленца
  • 2
    1
    !@#$
    Като бивш жител на "Орландовци", преселил се преди много години в Русе, непременно винаги обяснявам, че съм "от Орландовци, живата част".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари