ПП продължава разговорите с партии за втория мандат

0
Номинираният за премиер Николай Денков заяви, че след празниците ще се подготви програмна декларация, която ще се гласува в залата на 5 януари
Номинираният за премиер Николай Денков заяви, че след празниците ще се подготви програмна декларация, която ще се гласува в залата на 5 януари Снимка: БГНЕС

Номинираният за премиер Николай Денков заяви, че след празниците ще се подготви програмна декларация, която ще се гласува в залата на 5 януари

"Продължаваме Промяната" ще се срещнат днес на разговори за втория мандат с политическите партии. Очаква се да бъдат обсъдени важните теми, които да бъдат включени в програмата на Народното събрание през 2023 година, информира БНТ.

От обсъждането на тези приоритети зависи дали "Продължаваме Промяната" ще опита да реализира втория мандат. Партиите имаха срок до четвъртък вечерта за предложенията си.

Номинираният за премиер от тях Николай Денков заяви, че след празниците ще се подготви програмна декларация, която ще се гласува в залата на 5 януари. Така ще се разбере дали от "Продължаваме Промяната" имат подкрепа за съставяне на правителство.

Ако тази декларация не бъде приета от парламента, то те ще върнат веднага мандата за съставяне на кабинет.

Денков вече се срещна с "Демократична България", БСП и "Български възход", а ГЕРБ и ДПС напуснаха срещата с "Продължаваме Промяната".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари