Николай Денков обяви при какви условия ПП ще върне втория мандат неизпълнен

0
Акад. Денков обясни, че „Продължаваме Промяната” не води разговори с никого за състав на проектокабинет с втория мандат
Акад. Денков обясни, че „Продължаваме Промяната” не води разговори с никого за състав на проектокабинет с втория мандат Снимка: NOVA

Акад. Денков обясни, че „Продължаваме Промяната” не води разговори с никого за състав на проектокабинет с втория мандат

Акад. Николай Денков от „Продължаваме Промяната” е изпратил писма до всички парламентарни групи, които да дадат предложения, които да бъдат включени в програмата на Народното събрание за следващата календарна година. Това коментира той по време на изявление в парламента, предаде NOVA.

„Целта е да видим къде има общо сечение за приоритетите. Ще използваме почивните дни между Коледа и Нова година, за да заложим приоритетите и задачите в график. На 3 януари отново каним парламентарните групи, участвали в обсъжданията, да изчистим крайния текст на приоритетите и задачите и да го оформим като документ, който наричаме програмна декларация, поясни още той.

Очакванията на акад. Денков е програмната декларация да бъде гласувана в пленарната зала около 5 януари. „Ако не получи подкрепа - това означава, че мандатът ще се върне неизпълнен. Ако програмната декларация получи подкрепа, тогава стои въпросът как би трябвало да изглежда състав на кабинета”, заяви депутатът.

Той обясни, че „Продължаваме Промяната” не води разговори с никого за проектосъстав на кабинет с втория мандат. „Без парламентарна подкрепа всичко друго става безсмислено”, е мнението му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари