ПП: Няма да подкрепим кабинет с мандат или участие на ГЕРБ

1
Това съобщи съпредседателят на партията Асен Василев
Това съобщи съпредседателят на партията Асен Василев

Това съобщи съпредседателят на партията Асен Василев

„Националният съвет на политическото ръководство на „Продължаваме промяната“ взе решение, че няма да подкрепи кабинет с мандат или участие на ГЕРБ.

Това съобщи съпредседателят на партията Асен Василев, предаде bTV.

„Националният съвет дава мандат на Изпълнителния съвет да излъчи представители, които да водят разговори по политики с всички представени партии“, каза още той.

„Обещахме на нашите гласоподаватели нормален европейски живот“, заяви Кирил Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    до 4
    Не, не са бити, там е проблема. Нито пребити! За останалото си прав.
  • 1
    4
    Бай Маньо
    Приличат ми на бити педерасти, хванати да си бъркат по дупките!
  • 4
    3
    русенец
    А с кое участие ще подкрепиш кабинет бе малоумнико. Колко пъти народът ще посочи, че не искя нито една партия да има мнозинство и че е необходимо коалиционно правителство. Искаш кабинет с ДБ, така ли. Да, ама гласовете не ви стигат. Нали щяхте да сте първа политическа сила, нали щяхте вие да определяте състава на правителството. Какво излезе - обединени пак сте на второ място. А в Русе какво стана - къде е народният представител на твоята партия? Кой е депутатът на ПП. Или някой от двамата депутати от ДБ ще се откаже, за да имате народен представител? Така ли? А спомняш ли си социологическата анкета от предизборната нощ - над 60 % от българите искат ПРАВИТЕЛСТВО на всяка цена. СЕГА и ВЕДНАГА. Или отново сте готови да ни хвърлите в безпътица. Тогава не се чудете когато ви последва съдбата на БСП. Но това е партия с традии. По скоро ще ви последва съдбата на Български възход, НДСВ, и други подобни.
  • 4
    2
    Този
    Каквото ти нареди посланика на Америка туй ще бъде .
  • -5
    1
    Русенец
    Ще ги подкрепям докато пукна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари