Кирил Петков: До вторник няма да коментираме никакви имена за кабинет

1
В момента сме в процес на взимане на политически решения и няма да се съобразяваме с чужди графици, поясни Петков
В момента сме в процес на взимане на политически решения и няма да се съобразяваме с чужди графици, поясни Петков Снимка: БГНЕС

В момента сме в процес на взимане на политически решения и няма да се съобразяваме с чужди графици, поясни Петков

"До следващия вторник всякакви имена, които ще чуете, са само слухове". Така съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков коментира в кулоарите на парламента появилите се в публичното пространство имена за бъдещ кабинет, предаде БГНЕС.

"Ние сме в момента в процес на взимане на политическите решения. С всичките органи на нашата партия, в нашата коалиция този процес няма да свърши до следващия вторник. До тогава няма да се занимаваме с никакви слухове, с никакви имена и няма да се съобразяваме с чужди графици", поясни Петков.

Вчера в медиите се появиха имена за проектокабинета на ПП-ДБ. Според публикации за премиер се подготвя акад. Николай Денков, вицепремиер Кирил Петков, министър на финансите Асен Василев, министър на вътрешните работи ген. Атанас Атанасов.

Днес Даниел Лорер от ПП-ДБ заяви, че имена не са обсъждани и няма да коментира служове. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова за експертно правителство, а политиците да се дръпнат назад. Каза и, че ако Кирил Петков и Асен Василев са кандидат-министри, ГЕРБ също ще излъчи свои знакови фигури.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    12345
    Застреляй се, люзгяр ! Мошеник долен ! Най-добре никога да не коментираш.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари