Повдигнаха обвинение на Симона Лулеова

5
Тя работи в столичното Седмо районно управление
Тя работи в столичното Седмо районно управление Видео: bTV

Сестра ѝ казва, че е невинна

Ясна е вече самоличността на задържаната 25-годишна полицайка, която снощи беше хваната с половин килограм марихуана в личния си автомобил край Разлог. Името ѝ е Симона Лулеова от село Баня, работи в столичното 7 районно полицейско управление, потвърди в телефонен разговор нейната сестра. Тя отказа да коментира задържането, но каза, че сестра ѝ е невинна, предаде bTV.

Адвокатът на задържаната съобщи, че тя вече е с повдигнато обвинение за притежание на високорискови наркотични вещества, което се наказва с 1 до 6 години затвор и глоба от 2 до 10 хил. лв. Защитата отказа повече информация поне до насрочване на мярката ѝ за неотклонение.

По-рано днес от Районна прокуратура - Благоевград пък потвърдиха за телевизията, че бащата на задържаната е бивш полицай, който вече е пенсиониран. Проверка на медията показа, че той също е имал проблеми с правосъдието, през 2013 г., когато при изпълнение на служебните си задължения прострелял смъртоносно човек, в момент на кражба. По-късно той е напълно оправдан от съда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    ...
    Определени напреднали държави отдавна легализираха марихуаната с лечебна цел и не една-две даже позволиха употребата ѝ за рекреативни цели. Бай фи Ганя тепърва почнал да лови градинарите, а за синтетичната дрога, даже още не е чувал. Марихуаната има много полезни качества, наред със някои недостатъци. В този ред, трябва да призная, че никога не бих посегнал към тревата, освен ако не ме притиска някакъв здравословен проблем, например онкологичен. Но не виждам никакъв смисъл да е извън закона, при положение, че алкохолът е законен, а здравословни ползи той няма, само негативи. Дано някой от ЕС се сети да спусне една директива и да легализират тревата, че да се свършва тоя кокошкарски панаир.
  • 3
    2
    Станислав Парушев
    ООН извади марихуанарс от списъка с високорискови наркотични вещества, престанете да пишете глупости!
  • 9
    1
    Дсеррррр4444
    Естествено,че ще каже невинна.Но пред фактите и боговете мълчат!!Абе махайте тези наркоманки от такава инстируция,да не резилят името полицията,защото там работят съвестни и отговорни хора!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари