Полицайката, заловена с канабис: Трябва да се грижа за дъщеричката си

0
25-годишната полицайка Симона Лулеова поиска да излезе под гаранция, за да се грижи за дъщеря си и да учи за държавен изпит
25-годишната полицайка Симона Лулеова поиска да излезе под гаранция, за да се грижи за дъщеря си и да учи за държавен изпит Снимка: Facebook

25-годишната полицайка Симона Лулеова поиска да излезе под гаранция, за да се грижи за дъщеря си и да учи за държавен изпит

25-годишната полицайка Симона Лулеова, която бе хваната с близо половин килограм марихуана в колата, поиска да излезе на свобода.

Пред Районния съд в Разлог, тя обясни, че иска да бъде пусната под гаранция, за да се грижи за 5-годишната си дъщеря, както и да чете за държавен изпит по специалността "Право", информира 24 ЧАСА.

Районният съд в Разлог гледа в открито съдебно заседание мярката за постоянен арест на обвиняемата полицайка за притежание на марихуана, съобщиха от съда.

По данни на полицията в хода на специализирана полицейска операция в района на Разлог е спрян за проверка автомобил, управляван от 25-годишната униформена.

В багажника на автомобила от органите на реда е открит пакет с канабис. Теглото на открития наркотик е близо половин килограм.

Наркотикът е бил скрит под резервната гума.

Близначката на полицайката Силвия и майка им Елена Лулеова смятат, че наркотиците са подхвърлени в колата и е направена постановка. "Преди седмица брат ми бе пребит от криминално проявени хора и пуснахме жалба в полицията. Още тогава много хора ни предупреждаваха, че ще си имаме неприятности", каза Силвия Лулеова.

Майка ѝ пък обясни, че колата, в която бе намерена марихуаната, е стояла 3 дни паркирана в близост до дома им в Разлог, а едната врата не се заключвала и някой е поставил там дрогата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    5
    Opds
    Чудя се,защо всички,коитоги хванат в нарушение и попаднат в ареста,веднага измислят всевъзможни причини,за да излязат от там! Или са болни от нешзлечими болести,или имат деца и родители за които се грижат и безброй други адвокатски шашми! Защо тези хора не мислят преди да нарушат закона? Или може би под прикритието на държавен служител,се чувстват недосегаеми? Ако прокуратурата си е на мястото-никакъв домашен арест!!!
  • 12
    4
    Кадриева
    Явно има глад за кадри, щом назначават кой да е. Верно е , че има и такава длъжност - офис поливачка на фикуси. Това е шега, но кадрите решават всичко, ако не са читави и работата се вмирисва. Нали имат уж специални отдели Човешки ресурси HR които уж цедят кандидатите за каквото и да е ?
  • 12
    3
    ddddd
    Наркоманка майка!!!!Резил!!!!
  • 20
    2
    До 1
    Това е благодарение на банкянската Тиква, която си затвърди копоите дрогирани и татуирани! ПАК гласувайте за тези боклуци герберастни!
  • 24
    1
    Грешка на "Кадри"
    Така е, когато в системата се пропуска всичкото кьораво и сакато. Едно време те проучваха до 9–то коляно минимум 1 година. Сега е достатъчно само да те назначат на служба, щото си на еди-кого си, еди-кой си и еди-коя си, дори и началника ти не те знае що си и какъв, каква си. Това МВР не е онова МВР.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари