Симона Лулеова остава в ареста

0
В колата на полицайката бе открит канабис
В колата на полицайката бе открит канабис Видео: БГНЕС

В колата на полицайката бе открит канабис

25-годишната полицайка Симона Лулеова, задържана с 478 гр. канабис в колата си в Разлог, остава за постоянно в ареста, предаде БГНЕС.

Днес тричленен състав на Окръжен съд - Благоевград потвърди наложената миналата седмица от районния съд в Разлог мярка "задържане под стража" спрямо Лулеова, в чийто автомобил преди 10 дни бе открит канабис, укрит под резервната гума.

Пред съда Лулеова поиска да излезе от ареста, за да се грижи за 5-годишното си дете. Тя веднъж вече е била спирана за проверка от автопатрул, пробата с полевия тест била положителна за наркотици, но кръвната била чиста.

Мярката на служителката на Седмо РУ - София, е окончателна и не подлежи на обжалване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    бг.зле.ком
    Само в нашия афганистан тричат хората за някаква кирлива трева. В германия я легализат вече. 10-15 хил. лева глоба, ЧСИто да я започва още другия месец и дисциплинарно уволнение. Какви са тези арести ? Тъпа закостеняла варварска държавица.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари