Потърпевш пътник: Получихме безобразно отношение!

0
След два часа чакане на студа ни осигуриха две стаи за 20 човека с три легла, разказа Николай Тодоров
След два часа чакане на студа ни осигуриха две стаи за 20 човека с три легла, разказа Николай Тодоров Видео: NOVA

След два часа чакане на студа ни осигуриха две стаи за 20 човека с по три легла, разказа Николай Тодоров

16 пътници от влака Русе-Бургас, който е с прекачване в Стара Загора, преспаха на гарата в Стара Загора, тази нощ. За това ни съобщи пътник, който разказа, че влакът от Русе пристигнал в Стара Загора с половин час закъснение, а композицията за Бургас заминала минути преди това, без да изчака пътниците. Така 16 души, включително и деца, са останали да спят на гарата.

От БДЖ съобщиха, че този инцидент се дължи на грешка на диспечер, който е пуснал влака за Бургас 3 минути преди пристигането на този от Русе. Пътниците ще бъдат компенсирани с безплатно пътуване, а служителят щял да получи дисциплинарно наказание, информира NOVA.

Обяснението беше, че някой не си е свършил работата, след като се звънеше на всякакви номера всички си прехвърляха топката. Първо беше виновна централна жп гара Пловдив, поради някаква причина, след това диспечерката в Стара Загора била виновна. Всички бяхме в ступор. Ние бяхме там млади, стари, майки с деца и въпреки това получихме едно безобразно отношение. Единственото нещо, което ни се осигури, след около 2 часа чакане на студа, бяха две стаи за 20 човек с три легла”, каза Николай Тодоров, потърпевш.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    А?
    Какъв студ пък ги гони тия през средата на август? Ясно е, че инцидентът е неприятен, ама няма нужда от допълнителни драми...
  • 10
    1
    Ivo
    Дайте ги насьд тези тъпи боклуци,прости и некомпетентни,егати пропадналата дьржава!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари