Поставиха нужник пред ВСС в знак на протест

0
БОЕЦ: Днес показахме нагледно какво се случва с всяка една информация или сигнал, който влезе във ВСС — отива в канала
БОЕЦ: Днес показахме нагледно какво се случва с всяка една информация или сигнал, който влезе във ВСС — отива в канала Снимка: Фейсбук

БОЕЦ пред ВСС! Прокуратурата и ВСС — нужник за обслужване нуждите на мафията!

Днес показахме нагледно какво се случва с всяка една информация или сигнал, който влезе във ВСС — отива в канала. Направихме демонстрация, за да илюстрираме същността на това, в което са се превърнали прокуратурата и ВСС: в една клоака, в един нужник за обслужване нуждите на мафията. В символ на това, брандирахме сградата на ВСС с надписа “ВСС = WC” и “Гешев = WC”.

След това поставихме точно срещу входа на ВСС тоалетна, която брандирахме с надписи “Прокуратура”, “ВСС” и “Гешев”. Изхвърлихме в тази тоалетна няколко десетки сигнала на БОЕЦ и други организации и медии, които са внесени до прокуратурата. Тези сигнали заминаха в тоалетната, за да покажем какво се случва с тях в действителност.

Много хора, както и министър Рашков преди седмица, питат какво се случва със сигналите на БОЕЦ. Това се случва със сигналите и за “Пачките и кюлчетата”, и за “Къщата в Барселона”, и за автомагистрала “Хемус”, и десетки други — заминават в тоалетната, в която се е превърнала прокуратурата.

Няма да спрем, докато заедно с него не си тръгне и настоящият състав на ВСС и чугуненото мнозинство в него, което продължава да защитава защитника на мафията Гешев!

Георги Георгиев, БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Случаен минувач
    Хартия има ли, да знам ако случайно минавам от там и ме напъне!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари