Георги Георгиев, БОЕЦ: Прокуратурата реве, че имало натиск. Не натиск, а канонада трябва да е!

0
"Всеки ден да са на стената на позора! Да се гърчат и отговарят за всички мерзости и престъпления, които извършиха. Това не са магистрати, а криминални престъпници - ОПГ за различни престъпления срещу личността и държавата", написа лидерът на БОЕЦ
"Всеки ден да са на стената на позора! Да се гърчат и отговарят за всички мерзости и престъпления, които извършиха. Това не са магистрати, а криминални престъпници - ОПГ за различни престъпления срещу личността и държавата", написа лидерът на БОЕЦ Снимка: NOVA, стоп кадър

Прокуратурата реве. Пиронева от името на Гешев се обяснява как били подложени на натиск

 Същата Пиронева, която изпра Цветанов по сигнала на БОЕЦ за делата в Страсбург. И същият Гешев, който обслужва мафията от години и смени Цацаров, като консилиери на мафията в прокуратурата.

Не натиск, а канонада трябва да е. Всеки ден да са на стената на позора! Да се гърчат и отговарят за всички мерзости и престъпления, които извършиха. Това не са магистрати, а криминални престъпници - ОПГ за различни престъпления срещу личността и държавата. Това не е прокуратура, това е "Осемте джудета" на Петьо Еврото за изпълнение на мокри поръчки. Престъпници пазят други престъпници и реват, че им се упражнява натиск.

И огромна част от българските граждани го знаят. И пак чакат някой друг да свърши работата и да изрине боклука, за да заживеем в нормална държава. Чакат на БОЕЦ, на МВР, на Брюксел, на Кьовеши... Така няма да стане. Десетки хиляди сме на площадите в подкрепа на Украйна. Да покажем солидарност, добротата си, да разходим кучето, да изпием кенче бира с приятели на Орлов мост, малко развлечение за децата и жената, малко селфита и лайкове. Войната е далеч, безопасно е, актуално е, модерно е. Съжалявам, ако някой го счете за цинично, но съм го виждал десетки пъти. Скандираме в подкрепа на Украйна , а в същото време руската пета колона продължава да владее голяма част от институциите и държавата ни, а ние мълчим. И пазител на петоколонниците е пак Гешев и прокуратурата.

Ако искаме европейска и свободна България то трябва първо да спечелим тази най-важна битка - да отстраним мафията от властта и да опушим съдебната система! Това обаче е опасно и изведнъж ентусиастите и свободолюбците рязко намаляват и БОЕЦ пак сме почти сами на гражданският фронт срещу наглите. Не осъзнаем ли, че това е отговорност на всеки гражданин и че ние трябва да извоюваме сами свободата си и да се преборим със злото, то ще продължаваме да се давим в блатото на корупцията и мизерията.

За понеделник от 10.00ч. БОЕЦ обявихме събитие пред ВСС когато ще се гледа за допустимост искането на министър Йорданова за отстраняването на Гешев. Да, опасно е. Да свинете снимат, записват, следят и после следват удари, репресии, помия и мачкане, знам го от собствен опит. И точно затова елате всички! Гражданите сме по-силни от мафията, но първо трябва да осъзнаем силата си и да се отърсим от страховете, мързела и апатията. Девет години БОЕЦ не можаха да ни смачкат, а сега те се страхуват и лежат по арестите. Личният пример на бойците е достатъчно доказателство за силата на гражданското общество и чистата кауза.

Чакаме ви, БОЕЦ ще бъдем там.

Георги Георгиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари