Георги Георгиев, БОЕЦ: Кириле, приберете на мафията парите и ще има за всичко

2
Един милиард и двеста милиона са само активите на Пеевски посочени в сигналите на БОЕЦ до НАП и МВР
Един милиард и двеста милиона са само активите на Пеевски посочени в сигналите на БОЕЦ до НАП и МВР Снимка: БГНЕС / Архив

ЕДИН МИЛИАРД И ДВЕСТА МИЛИОНА!

Толкова са активите на Пеевски посочени в сигналите на БОЕЦ до НАП и МВР. Приложили сме документи и разследванията на Биволъ и BIRD. Офшорки, сметки, фиктивни собственици, активи, схеми и тн. И вместо Кирил Петков да ни кара да даряваме по една заплата за Украйна да се размърдат и да приберат одраните от нашият гръб пари. Същото е и с пачките и кюлчетата на Буда за милиони. И с Къщата в Барселона и с разкритите от БОЕЦ 16 милиарда източено ДДС и с десетките сигнали за корупция и злоупотреба с европейски и национални средства. За трита милиарда подарени от Буда на Путин за ТУРСКИ ПОТОК вече ми писна да повтарям.

Приберете на мафията парите и ще има и за помощ за Украйна , и за въоръжение, и за всичко. Но вместо да посегнат на свинете, Промяната иска от нас да даряваме!

Кириле, защо не каза преди изборите - "Няма да закачаме дебелите, а ще ги перем и колосваме. Няма да предлагаме закон за Лустрацията, а ще спазваме червените линии на БСП. Няма да се борим и преследваме корумпираните и няма да им търсим откраднатото, а пак ще цедим гражданите..."

И спрете да ревете, че ГЕРБ, или ДПС искат да ви съборят. Въобще не им дреме за вас. Буда си стои в зайчарника, Пеевски си дебелее в Дубай, почесват се по коремите и ви гледат сеира. Сами ще се свалите. И вие ще върнете свинете на власт заради слабост, неспособност, страх и зависимости. Корупцията убива, но и некадърността убива.

А ние? Ние ще продължим да ринем докато не изринем кочината.

Георги Георгиев, БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари