Понеделник вечер да внимават Телец, Лъв, Скорпион и Водолей

0
Понеделник вечер да внимават Телец, Лъв, Скорпион и Водолей

Меркурий, който от ретрограден става директен, дава благоприятен импулс за хармонизиране на отношенията между хората, за разбирателство и за намаляването на напрежението при общуването. Това е едно от най-значимите астрологични събития в началото на седмицата, коментира Михаил Преображенски в pro-gnosis.ru, цитиран от "Флагман". Руският астролог публикува в електронното си издание и графика за състоянието на биосферата, от която е видно, че в понеделник, вторник и неделя след обяд ще имаме повече шансове да се радваме на подкрепа от звездите, а събота ще е може би най-неприятният ден.

В началото на седмицата поради хармоничните аспекти на Луната, състоянието на биосферата е добро, но най-забележимо събитие е преминаването на Меркурий в директно движение в 25 градуса в Близнаци, уточнява Преображенски.

В четвъртък обаче започва да ни влияе напрегнатият аспект на Слънцето и Плутон, който ще е точен в петък. Неговото влияние в класическата астрология се описва като тежка конфронтация между индивидуалното начало и външните трудно преодолими препятствия. Това може да се окаже проблем за работещите в сферата на финансите.

Войната между конкурентите ще се ожесточи, прогнозира руският феномен. Той съветва в дните от четвъртък до събота да сме внимателни и в отношенията с децата, тъй като има голяма опасност от конфликти с тях. Възможни са и финансови трудности. Хората, в чиито хороскопи има планети в 12,13 и 14 градуса в Близнаци, Дева, Стрелец и Риби трябва да са по-предпазливи, добавя астрологът.

В събота кривата на биосферата достига своя минимум, защото със своите аспекти Луната повишава влиянието на напрегнатия аспект между Слънцето и Плутон, обяснява Михаил Преображенски. Той съветва тогава да избягвате споровете, да не давате простор на своите желания, амбиции и да не спекулирате по никакъв начин, защото това може да ви донесе големи материални загуби. В неделя състоянието на биосферата рязко ще се подобри.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ:

Понеделник вечер – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

Сряда вечер, четвъртък, петък сутринта – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби

Петък, събота, неделя – за Овен, Рак, Везни и Козирог.

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ:

Понеделник, вторник – за Овен и Везни

Вторник – за Близнаци, Лъв и Стрелец

Четвъртък, петък сутринта – за Телец и Скорпион

Събота, неделя – за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари