Полицейска операция затвори Ветово

0
Специализирана полицейска операция започна сутринта в цялата Русенска област
Специализирана полицейска операция започна сутринта в цялата Русенска област

Специализирана полицейска операция започна сутринта в цялата Русенска област

Едно от населените места, където бяха изградени контролно-пропускателни пунктове на входовете и изходите, бе Ветово. Проверяваха се документите на водачите на автомобилите, товарите им, багажниците. Още в първите часове бяха установени и нередовни шофьори, които отнесоха глоби, предаде Русе Медиа.

Началникът на сектор „Охранителна полиция“ комисар Димитър Вачков обясни, че за около час в региона са проверени 72 души и 45 превозни средства. Съставени са 12 фиша и три акта по Закона за движение по пътищата. Заловен е шофьор, употребил алкохол. Има два заявителски материала за кражба на въглища и на дървесина.

Въпреки че Ветово е известен като град на телефонните измамници, не се извършват конкретни проверки в тази насока.

До момента няма задържани по време на операцията.

Операцията е част от национална акция, насочена към противодействие на престъпността и опазване на обществения ред, предотвратяване и разкриване на престъпления, свързани с политическите права на гражданите, осигуряване на полицейско присъствие в уязвими райони, махали и квартали, както и контрол по спазване на Закона за движение по пътищата.

Очаква се резултатите от специализираната операция да бъдат обявени в края на деня.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари