“Полицаите от края на града" започва на 9 март

0
Поредицата обещава много забавление и настроение за цялото семейство пред телевизионния екран
Поредицата обещава много забавление и настроение за цялото семейство пред телевизионния екран Видео: NOVA

Най-новият български комедиен сериал "Полицаите от края на града" стартира на 9 март в 21.00 ч. по NOVA.

Поредицата обещава много забавление и настроение за цялото семейство пред телевизионния екран – всеки петък, в праймтайма на телевизията. Това е поредната родна продукция, с която NOVA затвърждава подкрепата си за българските филми на всички свои платформи и амбицията си да продължи да въвежда и развива нови за страната формати.

Десетки полицейски униформи са ушити по поръчка за сериала, като пагоните са абсолютно копие на актуалните в момента. Специални обувки и костюми са закупени и произведени за нуждите на продукцията, така че всичко да изглежда максимално автентично.

В нова светлина зрителите ще видят някои от най-популярните и обичани комедийни актьори: Герасим Георгиев - Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Албена Михова, Алекс Раева, Мария Игнатова, Алексей Кожухаров, Виктор Калев. Сериалът е със специалното участие на любимия телевизионен тандем - Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков, които също влизат в полицейски униформи. Много млади и талантливи актьори участват в най-новата българска продукция на NOVA, а някои от тях ще направят своя телевизионен дебют.

Кристиан Милатинов е едно от новите обещаващи попълнения.

Той играе инспектор Колев, а работата си като полицай в сериала, заедно с вече утвърдените лица, определя като истинско предизвикателство. 

Сюжетът ще пренесе зрителите в ежедневието на група злополучни полицаи, които създават много повече проблеми вместо да предлагат решения и посвещават цялото си време на замаскиране на гафовете, а не на установяване на мирното съжителство в квартала, каквато е основната им задача.

Сериалът е много динамичен, като снимките се случват

паралелно на няколко локации. Действието се развива в несъществуващия краен квартал Запад, а РПУ-то е изцяло престроено оборудвано за целите на снимачния процес. Нов банков клон е изграден за първия снимачен ден, където с обир започва забавната поредица. А една от основните локации в продукцията - заведението на Джиджи, чиято роля изпълнява Милица Гладнишка, в момента работи като ресторант. Има и няколко къщи, апартаментите на героите в сериала, и всеки е декориран според профила на своя герой.

Запознайте се с досиетата на колоритните образи на сайта на „Полицаите от края на града“, а всички актуални новини за най-новия български комедиен сериал следете на FB страницата.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, какво си купи днес от МОЛ-а?
- Няколко чифта бикини, че старите вече омръзнаха на целия град.

Харесай Дунавмост във Фейсбук