Полицай от Стара Загора стана герой в очите на хората

3
Днес, искам да благодаря за поредният урок по човечност, който този път ми беше преподаден от един първокласник
Днес, искам да благодаря за поредният урок по човечност, който този път ми беше преподаден от един първокласник

Полицай от Стара Загора разчувства хиляди българи във Фейсбук с поста си на 15 септември.

Той обясни, че не е успял да изпрати детето си на училище, защото е бил на работа, както и много други родители. Въпреки това обаче, полицаят уверява, че ще пази децата на България и ще дава всичко от себе си, за да промени нещата и да направи средата за децата по-сигурна, пише kmeta.bg.

Ето и текста на полицая:

"Днес, не успях да придружа своя син до училище за първият му учебен ден, защото бях на работа. Не успях, както не успяха и хиляди български родители. Всички изпитваме една и съща болка и празнота в този момент – болката от пропуснатият миг и възможност да бъдеш до детето си. Да държиш ръката му, да му кажеш за пореден път, че го обичаш и вярваш в него … Днес, обаче за мен е специален ден. Ден, в който се почувствах уважаван и разпознат. Покрай мен, минаха десетки деца със своите родители.

Днес е денят, в който едни „чужди“ деца стоплиха душата ми по начина, по който го прави и моят син. Днес, се срещнах с част от родителите, които учат децата си да уважават хората с униформи и дават пример за това.

Днес, искам да благодаря на тези родители, да пожелая на добър час на тях и техните малки и по-големи наследници и искам да знаят, че ще съм тук и ще ги пазя и ще направя всичко по силите си, за да променя нещата и да направя средата за техните и моето деца по-сигурна. Ще направя всичко възможно като полицай, но по-важно е, че ще го направя като гражданин и родител, защото от нас зависи какво ще е отношението на нашите деца.

Днес, искам да благодаря за поредният урок по човечност, който този път ми беше преподаден от един първокласник."

Източник: kmeta.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари